Ferdinand: Di Canio je pravi idiot

Ferdinand o svom bivšem suigraču

Ferdinand: Di Canio je pravi idiot

Rio Ferdinand defanzivac Manchester Uniteda suigrač Paola Di Canija iz West Hama napisao je pomalo teške riječi za Talijana. 

Ferdinand je napisao kako je Di Canio kontraverzna osoba i kako sa njim nikad ne znate na čemu ste. 

 

"Postoji slika na kojoj Di Canio salutira fašističkim pozdravom, što ga čini pravim idiotom," rekao je Ferdinand i dodao: 

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jednom je na press konferenciji rekao kako ja nisam dovoljno dobar za reprezentaciju Engleske. Kada sam ga pitao o tome, on mi je rekao da je pogrešno prenesena izjava. Četiri sedmice je dio ekipe, a onda odjednom napusti teren jer nešto nije po njegovoj volji," rekao je Ferdinand. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti