Ferdinand hvali nastup Kinga
King zabio gol Meksiku na Wembleyu

Ferdinand hvali nastup Kinga

Edmir Škorić

Stoper reprezentacije Engleske i Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, pohvalio je nastup Ledley Kinga u susretu sa selekcijom Meksika.

Engleska je u ponedjeljak na Wembleyu sa 3:1 savladala Meksiko u prijateljskom ogledu i provjeri pred odlazak na Svjetsko prvenstvo. Fabio Capello još nije donio konačan spisak od 23 igrača za JAR, no Ferdinand vjeruje da će se na istom naći i Ledley King, stoper Tottenhama koji se upisao jednom u listu strijelaca na pomenutoj utakmici.

"Kako je bil imati Ledleya za partnera u ponedjeljak? Dobro, veoma dobro. Uostalom, svi mi znamo da je Ledley kvalitetan igrač, tako da nije bilo problema igrati s njim. Talentiran je nogometaš i pomogao je puno u sprječavanju meksičkih napada", kazao je Ferdinand.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.