Ferguson glatko odbio Wengera: Ne puštamo Nanija

Portugalac na Emiratesu? Samo puste Wengerove želje

Ferguson glatko odbio Wengera: Ne puštamo Nanija

Edmir Škorić

Sir Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, srušio je nade Arsenalovom menadžeru Aresneu Wengeru kada je u pitanju dolazak Nanija na Emirates.

Imao je želju Wenger Portugalca angažirati tokom januarskog prijelaznog roka. Nadao se Francuz da će Fergie popustiti i pustiti Nanija zbog toga što je Arsenal prodao Robina van Persieja svom glavnom konkurentu, a Holanđanin kasnije postao najbolji strijelac Vragova u sezoni.

 

Wenger je namjeravao za osam miliona eura dovesti Nanija, no Ferguson je odbio takvu mogućnost.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nani ima budućnost na Old Traffordu. Zašto bismo ga prodali? Potreban nam je, izrazito je talentiran i na terenu nudi neke drugačije stvari od ostalih igrača", kazao je Ferguson.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.