Ferguson: Najviše briga imamo u odbrani

Škotski stručnjak priznao

Ferguson: Najviše briga imamo u odbrani

Trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson otkrio je da ne zna da li će Phil Jones i Jonny Evans biti u konkurenciji za prvu utakmicu nove sezone Premier lige.

Crveni đavoli će na otvaranju sezone 20. avgusta igrati protiv Evertona na Goodison Parku.

 

"Evans se oporavlja od operacije. Smallinga neće biti tri mjeseca, a Jones ima povredu mišića leđa i poslali smo ga kući sa gostovanja iz Norveške", kazao je Ferguson za oficijalnu stranicu kluba te je dodao na kraju:

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dio tima oko kog imamo najviše briga su štoperi. Evans neće biti spreman za početak sezone. Neće biti daleko od spremnog ali neće biti spreman. Smalling je van stroja, a oko Jonesa vam ne mogu nšta reći jer još nemamo tačnu dijagnozu".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.