Ferguson se ponovo interesuje za Džeku!

United preotima Građanima Edina Džeku?

Ferguson se ponovo interesuje za Džeku!

Prema najnovijim pisanjima britanskih medija Sir Alex Ferguson se ponovo uključuje u utrku za Edina Džeku, tako da će situacija oko transfera našeg reprezentativca  sada biti još interesantnija.

Manchester United je ranije bio zainteresovan za Edina Džeku, ali je Ferguson odustao zbog previsoke cijene koju je Wolfsburg postavio. Međutim, sada je situacija drukčija. Ferguson nije zadovoljan igrama Dimitra Berbatova, Michael Owen je stalno povrijeđen, pa je Škot voljan dovesti partnera Wayneu Rooneyu.

Wolfsburg je postavio cijenu od 34 miliona funti, dok je Ferguson trenutno spreman dati oko 25 miliona funti za igrača koji je u protekle dvije sezone zabio 65 golova. Bogati vlasnici Uniteda su obećali Fergusonu ovog ljeta osigurati dovoljno novca za dovođenje novih igrača, a Škot je kao prioritet zacrtao dovođenje Edina Džeke.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.