Ferguson žarko želi Benzemu
Karim Benzema

Francuz napušta Lyon?

Ferguson žarko želi Benzemu

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson kao najveći prioritet za dovođenje na Old Trafford ovog ljeta vidi napadača Lyona Karima Benzemu.

“Karim je igrač koji bi se savršeno uklopio u igru Manchester United. Sad kad je definitivno da Old Trafford napušta Carlos Tevez, krećemo u ozbiljne pregovore da ovog ljeta u Manchester dovedemo Karima Benzemu. On je najveći prioritet treneru Fergusonu”, rekao je član uprave Uniteda za BBC, koji je želio ostati anoniman.

Sportski direktor Lyona Bernard Lacombe u izjavi je za francuske medije prije nekoliko dana kazao kako će ekipa sa Gerlanda vjerovatno pustiti Benzemu ukoliko za njega dođe prava ponuda.

Odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza sa Old Trafforda Ferguson je došao u nezavidnu poziciju i za očekivati je da u dresu Manchestera od naredne sezone gledamo neke druge velike zvijezde, jer Škort na klupi engleskog prvaka ima budžet za transfere od oko 150 miliona eura ovoga ljeta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti