Ferguson želi Džeku na Old Traffordu

Ferguson želi Džeku na Old Traffordu

Engleski fudbalski klub Manchester United nije odustao od dovođenja najboljeg strijelca Bundeslige, reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

Engleski The Times piše danas kako trener kluba sa Old Trafforda Sir Alex Ferguson već duže vrijeme prati našeg reprezentativca, te u njemu vidi idealno pojačanje za narednu sezonu.

Manchester Unitedu novac svakako nije problem, iako Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura. United na računu ima oko 65 miliona eura od prodaje Cristiana Ronalda prošlog ljeta Realu, a očekuje se da taj novac u narednom prelaznom roku bude potrošen za dovođenje jednog vrhunskog napadača, te jednog igrača u sredini terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.