Ferinand: U JAR-u ubrati plodove našeg rada
Ferdinand razmišlja samo o naslovu svjetskog prvaka

Ferinand: U JAR-u ubrati plodove našeg rada

Edmir Škorić

Engleski reprezentativni kapiten, Rio Ferdinand, poručuje kako Gordi albion u Južnoafričku Republiku odlazi samo sa jednim ciljem - osvajanje Svjetskog prvenstva!

"U Južnoafričku Republiku ne idemo odigrati četvrtfinale, polufinale ili finale. Zanima nas samo naslov svjetskog prvaka", kazao je Rio Ferdinand.

"Putujemo u JAR striktno sa samo jednim jedinim ciljem. Želimo osvojiti SP, za to smo teško radili i naporno se pripremali. Odradili smo odlične pripreme u trening kampu u Austriji i nadam se da ćemo u Južnoj Africi ubrati plodove tog rada. Znate, niko nas neće pamtiti ako zapnemo u četvrtfinalu ili polufinalu", zaključuje stoper Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.