Fernandinho ne zna ostaje li na Etihadu

Fernandinho ne zna ostaje li na Etihadu

Edmir Škorić

Veznjak Manchester Cityja Fernandinho nije siguran da li će ostati na Etihadu.

Fernandinhu ugovor s Građanima ističe na kraju sezone i Brazilac ne može sa sigurnošću reći da li će ostati na Etihadu i nakon što mu isti završi.

Iako je Pep Guardiola ranije kazao kako je zadovoljan Fernandinhom i kako je ovaj igrač važan u njegovom timu, još uvijek je daleko od konačne odluke.

"Uvijek sam govorio da želim produžiti ugovor sa Cityjem, ali još nemam povjerenja u budućnost. Trenutno raspravljamo o ovom pitanju, ali za sada se ništa ne zna", rekao je Fernandinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hajde malo da sačekamo, da se stvari same pojednostave i onda ćemo znati hoću li biti i dalje član Cityja. Uostalom, ne pitam se samo ja", dodao je Brazilac. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti