Fernandinho pomalo iznenadio izborom najtežeg protivnika s kojim se suočio

Pohvalio Ronalda i Messija, ali...

Fernandinho pomalo iznenadio izborom najtežeg protivnika s kojim se suočio

Brazilski internacionalac i dugogodišnji nogometaš Manchester Cityja Fernandinho izabrao je najtežeg rivala s kojim se suočio u fudbalskoj karijeri.

Zadnji vezni igrač je tokom bogate karijere imao priliku da igra protiv zvijezda kao što su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ili Kylian Mbappe i sve ih je pohvalio, ali jedno ime se ipak izdvaja na listi njegovih najtežih rivala.

"Najteži protivnici s kojima sam se suočio bili su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Kylian Mbappe... Svi su oni jako dobri i prave velike probleme defanzivcima", kazao je Brazilac i nastavio: "Ali za mene, jedan od najtežih rivala s kojim sam se suočio je Diego Costa dok je bio u Chelseaju. Bio je u sjajnoj formi. Nadam se da ćemo e opet nekada sresti".

Inače, njih dvojica se više nikada nisu srela otkad je Costa napustio Englesku odnosno Chelasea. Prilika za to mogla bi biti u četvrtfinalu ovogodišnje Lige prvaka. Costin Atletico je tamo već prošao a Fernandinhov City je blizu da mu se pridruži jer je u prvom meču osmine finala pobijedio Real Madrid sa 2:1 u gostima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi