Fernando Hierro će voditi Španiju na Mundijalu

Iznenađujuća odluka

Fernando Hierro će voditi Španiju na Mundijalu

E. Čaušević

Fudbalski savez Španije jutors je iznenadio fudbalski javnost odlukom da uruči otkaz Julenu Lopeteguiju samo dan pred početak Mundijala.

Lopetegui je jučer potvrdio da će nakon Svjetskog prvenstva preuzeti trenersku palicu u Real Madridu što je šokiralo čelnike Saveza. Odlučeno je da ovaj stručnjak neće voditi Špance na Svjetskom prvenstvu jer je iza njihovih leđa pregovarao s Kraljevima.

Prema pisanju španskih medija Crvenu furiju će na Svjetskom prvenstvu voditi sportski direktor Saveza Ferrnado Hierro. Također, njegov pomoćnik će navjerovatnije biti selektor mlade reprezentacije Alberto Celades.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi