Fernando Torres zaplakao na proslavi titule Evropske lige

Hiljade navijača pozdravili El Ninja

Fernando Torres zaplakao na proslavi titule Evropske lige

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida su prije nekoliko dana došli do nove titule Evropske lige nakon što su u finalnu lagano savladali Marseille sa 3:0.

Atletico Madrid je na kraju imao veoma uspješnu sezonu, a Diego Simeone je donio još jedan trofej u vitrine ovog kluba. Utakmica protiv Marseillea bila je od posebnog značaja za navijače Atletica jer se od dresa oprostio legendarni Fernando Torres.

Popularni El Ninjo odlučio je na kraju ove sezone napustiti Atletico Madrid, a koliko voli ovaj klub pokazao je na proslavi titule. U Madridu na proslavi pehala Evropske lige bilo je na hiljade navijača Atletica koji su sjajno dočekali Torresa. Napadač Atletica jednostavno nije mogao da zadrži svoje emocije i suze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi