10

Komentari (10)

Emin_Podzic
Sta ce onda raditi sudija
Husrefbeg22
Najbolje za fudbal bi bilo da se ukine ofsajd. Bilo pu puno manje prijekida i rasprava jeli ili nije ofsajd a fudbal bi bio puno bolji za gledati.
Zoilomas
JUNI 21 2014 NIJE OFSAJD BIO ZA DZEKU
emanuelmacron
i ja mislim da fudbal gubi dosta,ja lcno ga gledam sa sve manje cejfa,jos malo pa ce ga dovest na nivo igrica,prst gledat u ofsajdu je bizarno,netreba cak gledat ni ruku jer ,fudbal se neigra rukom,
kiki
ruka a kamoli prst ne mogu biti u ofsajdu.Pusti ovog glupog novinara sta pise.Ofsajd se racuna od ramena
Pajkan
Jel srednji....????
HarisBa
Nigdje veze da ovo bude ofsajd. Ovo ni selektor protivničke ekipe ne bi svirao ofsajd.
HiTi
Gubi se car fudbala, definitivno,... Sto koju godinu sve vise je fikcija a sve manje realnost,...na zalost ali je tako
MaDaj
Brate shvatam šta želiš da kažeš, ali isto tako se sjećam 1000 utakmica gdje je covijek visio 2 metra u ofside-u i postizao pogodak za prolazak dalje… fakat da je var bio u Brazilu i mi bi sigurno drugačije prošli.. pa Spahic nasri penal.. pa pun krac takvih situacija gdje je var mogao pomoći.. ja mislim da je jedina greška “vara” to sto se gleda u milimetrima.. ništa drugo..
Alen23
Ovo sve kladionice ulazu u ove novotarije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.