8

Komentari (8)

Adnanos
Ne bi bilo to ono. Mozda nekim gledaocima bi ali opet bi se izgubilo na znacaju. Vec sada nekim igracima znaci liga sampiona vise od SP.
Handofsibir
Najbolje bi bilo da se moze ubacit kako pravilo da si duzan koristiti sve igrace koje povedes na SP. A ne da pola njih cijelo prvenstvo mozda samo presjedi. Mozda, u grupnoj fazi da jedan igrac moze odigrati max 2 utakmice i tome slicno.
Husrefbeg22
novac, novac i samo novac = mafija i mafija i samo fifa mafija
Gazija_debil
Haj reci da ne bi bilo super da se sp odrzava svake 2 godine
bhodzic
Po meni najveća glupost svake dvije godine. Pa čar SP je što čekaš 4 godine. Po tebi bi najbolje bilo da se igra 2 puta godišnje.
kolateroid
MaDaj
Igrači AKA konji koji će morati da igraju minimalno 100 utakmica godišnje ...
realno_govoreci
Ako mislis jedne te iste igrace,da rezerve,2 tim itd ne igraju onda da ali ovo je super stvar,svako dobije priliku za igru. Npr da je bila ova Super liga,u njoj bi mozda igrali igraci koji manje igraju od glavnih zvijezda i dokazali se boljim i onda izbirili svije mjesto u glavnih 11 a ne sjede vecinom ba klupi bez prave prilike za dokazivanjem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.