Figo pred El Clasico Realu preporučio da dovede jednog igrača; Mislim da on želi doći...
Legendarni Figo je u svoje vrijeme važio za jednog od najboljih igrača svijeta, pa kada on pohvali nekoga onda to sigurno ima dodatnu težinu.

Legendarni Portugalac

Figo pred El Clasico Realu preporučio da dovede jednog igrača; Mislim da on želi doći...

Nekadašnji krilni fudbaler Real Madrida i Barcelone Luis Figo govorio je za španske medije o nadolazećem El Clasicu.

Figo smatra da je sasvim normalno što je Real ušao u malu krizu obzirom da je ostao bez najboljeg igrača u historiji, Cristiana Ronalda, a također je iskoristio priliku da preporuči jednog igrača Kraljevskom timu.

"Ovo je tranzicijska godina za Real Madrid i to je normalno kada izgubite najvažnijeg igrača kojeg ste imali u historiji koji je postizao mnogo golova i odlučivao utakmice. Real je osvojio mnogo toga u proteklim godinama, ali u sportu ne možete uvijek pobjeđivati. Postoje i trenuci kada dođe nešto teži period", rekao je Figo kojeg su novinari potom upitali kojeg bi igrača preporučio predsejdniku Florentinu Perezu.

"Koga bih mu preporučio? Hazarda, bez ikakve sumnje. On je sjajan igrač, jedan od najboljih u ovom trenutku i mislim da bi on želio igrati u Realu. On je jedan od samo nekoliko velikih igrača koji nisu predugo ugovorom vezani za klub u kojem igraju", poručio je Figo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi