Mladi veznjak Posušja zadobio tešku povredu na Kupresu, hitno operisan
Foto: HŠK Posušje

Napustio pripreme na Kupresu

Mladi veznjak Posušja zadobio tešku povredu na Kupresu, hitno operisan

Edmir Škorić

Novi premijerligaš, HŠK Posušje, trenutno se priprema na Kupresu za najveće izazove koji će tek uslijediti.

Posušje je bilo uvjerljivo u Prvoj ligi Federacije BiH i zasluženo se Premijer liga vraća na Mokri dolac. U Posušju uveliko rade kako bi što spremniji i bolji dočekali okršaje sa najvećim bh. timovima, ali ne ide uvijek sve po planu.

Klub je saopštio kako je tešku povredu na treningu zadobio mladi veznjak Filip Nenadić. Filip je nezgodno pao na treningu, te je zadobio prijelom noge i podvrgnut je operativnom zahvatu u SKB Mostar.

Inače, Posušaci su odigrali prije dva dana treći pripremni meč i pobijedili su rezultatom 3:2 Tomislav, a posljednju provjeru pred početak Premijer lige imat će protiv Šibenika u subotu u Sinju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Težak raspored na početku

Posušje će imati zaista težak raspored po ulasku u Premijer ligu. Narednog vikenda u okviru 1. kola gostuju Veležu, zatim dočekuju Sarajevu, pa idu na Grbavicu Željezničaru, te im onda dolazi aktuelni prvak Borac, a težak raspored na startu okončat će gostovanjem na Tušnju kod Tuzla Cityja.

Top Komentari

Mackintosh
Ko ga je*e, da bude ucio skole
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti