Filipović: GOŠK je veliki izazov

Nogometaš Zrinjskog pred duel u Gabeli

Filipović: GOŠK je veliki izazov

Sutrašnje gostovanje u Gabeli, kod ekipe GOŠK-a, iznimno je važno dočekano u taboru HŠK Zrinjski. 

Ekipa i stručni stožer večeras poslije treninga ide u karantinu, a pred spomenuti trening, zamolili smo Miloša Filipovića, jednog od najboljih Plemića u ovoj sezoni da za SportSport.ba najavi sutrašnji meč.

"Mislim da nas očekuje jako teška utakmica. GOŠK se predstavio ove sezone sjanim nastupima. Pobjede na Koševu, te na Tušnju, dovoljno govore u snazi Gabeljana, a pobijedivši Široki kod kuće dokazali su da će se teško doći do bodova na njihovoj Podavali", rekao je Filipović, te je dodao:

"U njihovom timu dosta je igrača koji su nastupili za Zrinjski, te će oni imati još jedan motiv više za dokazivanje. Za nas je ovo vrlo važna utakmica za nastaviti ovaj pobjednički niz. Mi ćemo igrati svoju igru, postaviti se kao favoriti i kao i do sada ići na pobjedu", najavio je Filipović sutrašnji duel hercegovačkih momčadi u Gabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Gabeli igra se sutra s početkom od 16 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi