6

Komentari (6)

VelaHavle
E cuj zbog povrede hahaha
Mostarlezve88
Mogo bi Zrinjski po sestu titulu, opasno su se pojacali, da debili iz FKS nisu otjerali Musemica reko bih da oni osvajaju ovako Zeljo, Zrinjski pa mozda cak i Borac najveci kandidati
Ljacmu1
VelezMostar
Veliki čovjek ! To vam potpisujem
Mostarlezve88
Ne seri cobane hebo te on
VelezMostar
Pogledaj kako se izražavaš pa zaključi ko je čoban. Veliki čovjek, jeste. To što igra u Zrinjskom ga ne okarakteriše kao osobu, momak je iz Beograda i došao je da igra. Pogledaj kako je pomogao bolesnoj djevojčici, sjedi i sa muslimanima i sa katolicima i svi ga vole , a to što ti ljude dijeliš na ultrase i red army je tvoja stvar. On nije ni jedno ni drugo nego je čovjek .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.