Filipović: Što prije probiti bunker Vitežana
Plemići su u prošlom kolu savladali Slobodu i žele i u narednom meču protiv Viteza da upišu tri boda

Zrinjski igra protiv Viteza

Filipović: Što prije probiti bunker Vitežana

Povodom subotnje utakmice protiv Viteza, zamolili smo Miloša Filipovića, najboljeg strijelca Plemića, da za SportSport.ba najavi ovaj susret.

Filipović je odisao optimizmom i rekao nam sljjedeće:

"Pobjedom protiv Slobode smo se opet digli rezultatski, kao i moralno. U ove dvije utakmice idemo na dvije pobjede. Sve sem svih pobjeda do kraja bi bio neuspjeh za nas".

"Vitez se nalazi u lošoj formi i doći će u Mostar da se brane i iz kontre će pokušavati nešto napraviti. Mi ćemo se potruditi što prije dati gol da bi nam bilo lakše u nastavku utakmice. Nikog ne treba podcjenjivati niti to radimo, ali jednostavno, mi smo bolja momčad i opravdat ćemo to u subotu", završio je Filipović za SportSport.ba svoju najavu subotnjeg susreta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi