Filipović: Težak žrijeb za nas, Tuzla City je dobra ekipa

Plemići će ponovo put Tuzle

Filipović: Težak žrijeb za nas, Tuzla City je dobra ekipa

HŠK Zrinjski će drugu godinu zaredom u Kupu na noge Tuzla Cityju.

Prošle sezone Plemići su se okliznuli u Siminom Hanu, a taj poraz je igračima koji su igrali tu utakmicu donio i neke novčane kazne. Miloš Filipović za SportSport.ba prokomentirao je ždrijeb 1/16 finala Kupa koji ih ponovno vodi na put u Tuzlu, ovaj put na Tušanj gdje Tuzla City od ove sezone igra domaće utakmice.

"Izuzetno težak žrijeb za nas. Vidjeli ste kako je Tuzla City nedavno odigrala u Mostaru protiv nas. Radi se o dobroj ekipi koja se nedavno dodatno pojačala, a kako je Kup nepredvidivo natjecanje očekujem zaista tešku utakmicu u kojoj će biti sve moguće. Prošle godine upravo su nas oni izbacili iz Kupa pa ćemo ovaj put dati sve od sebe da se takav scenario ne ponovi i da uz velike uspjehe u Premijer ligi konačno napravimo nešto konkretnije u Kupu", rekao je Filipović za SportSport.ba komentiravši ovaj težak ždrijeb za Zrinjski.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi