Finale prije finala u španskom Kupu kralja

Barcelona protiv Atletica

Finale prije finala u španskom Kupu kralja

Danas je održan žrijeb parova polufinala španskog Kupa kralja.

Izvučeni parovi ukazuju na to da će finale prije finala biti viđeno u dvomeču Atletico Madrida i Barcelone, koji čine prvi polufinalni par.

U drugom polufinalu sastat će se Celta iz Viga i Alaves i jasno je da će pobjednik ovog dvomeča biti u ulozi autsajdera u finalu u kojem će se sastati sa jednim od tri najjača tima u Španiji.

Prvi meč Atletica i Barcelone igra se 1. februara u Madridu, dok je revanš zakazan za 7. februar. Celta će Alaves u prvoj utakmici polufinala ugostiti 2. februara, a uzvrat je šest dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi