"Opušten sam, Messi će ostati u Barceloni"

Sekretar katalonskog tima

"Opušten sam, Messi će ostati u Barceloni"

Barcelonin sekretar Robert Fernandez uvjeren je da će Lionel Messi ostati na Camp Nou. 

Argentinac još uvijek nije stavio paraf na novi ugovor sa Barcelonom, što je u medijima podgrijalo špekulacije da razmišlja o eventualnom odlasku iz Španije. 

Povodom cijele situacije oglasio se i Robert Fernandez koji u Barceloni obnaša funkciju sekretara. On je uvjeren da pregovori o novom ugovori idu dobro.

"Preogovori sa Messijem napreduju veoma, veoma dobro. Opušten sam, kao što sam bio i sa Mascheranom, Busquetsom, Suarezom i Neymarom. Miran sam što se tiče Messija. Ubijeđen sam da ostaje", izjavio je Fernandez, čiju izjavu prenose španski mediji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messiju ugovor sa Brcelonom važi do 2018. godine, a ove sezone na svom kontu ima 28 golova i devet asistencija na 26 utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi