Fiorentina ga ne želi: Tello se vraća u Barcelonu
Foto: EPA

Neće ostati u Firenci

Fiorentina ga ne želi: Tello se vraća u Barcelonu

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cristian Tello ovog ljeta će se vratiti u Barcelonu jer je Fiorentina odlučila da neće otkupiti njegov ugovor.

Tello je prije nekoliko godina bio velika nada kluba sa Nou Campa, ali nikada nije uspio to opravdati. Već nekoliko sezona ovaj 25-godišnji krilni napadač igra na posudbama, a prethodnu sezonu proveo je u Seriji A gdje je nastupa u dresu Fiorentine.

Međutim, Tello se nije baš naigrao u Fiorentini ove sezone, te je klub iz Firence odlučio da neće otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. To znači da će se Tello ovog ljeta vratiti u Barcelonu, ali su veoma male šanse da će ostati u katalonskom klubu.

Barcelona ima namjeru što prije da pokuša prodati Tella, no nema baš interesa za ovog igrača. Nedavno se špekulisalo da bi Tello mogao doći u Milan, ali Rossoneri žele da ga dovedu samo na jednogodišnju posudbu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti