Milan zainteresovan za Cristiana Tella

Žele ga dovesti na posudbu

Milan zainteresovan za Cristiana Tella

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Cristian Tello, nakon epizode u Portu prošlog ljeta stigao je na posudbu u Fiorentinu.

Tello je ljetos ponovo morao napustiti Barcelonu jer na njega nije računao Luis Enrique, te je odlučio da dođe u Fiorentinu na posudbu do kraja ove sezone. Ipak, ovaj 25-godišnji fudbaler se nije baš naigrao u dosadašnjem dijelu sezone i male su šanse da će klub iz Firence otkupiti njegov ugovor.

U Barceloni već razmišljaju o tome kako će Tella ponovo poslati na posudbu, jer nema klubova koji su zainteresovani da otkupe njegov ugovor. Navodno, prema pisanju španskih medija Milan je pokazao interes da dovede Tella na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju naredne sezone.

Tello je već drugi put na posudbi u Fiorentini, a prije toga jednu sezonu bio je u Portu. Španac se nije uspio nametnuti u dresu Viola pa će najvjerovatnije biti primoran na ljeto ponovo da mijenja sredinu. Tello je u dosadašnjem dijelu upisao po tri gola i asistencije iz 16 nastupa u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Fiorentina ima vremena do kraja ove sezone da odluči da li će kupiti Tella. Ukoliko se to ne desi ovaj 25-godišnji fudbaler svoju karijeru će najvjerovatnije nastaviti u dresu Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi