Fiorentina i Sampdoria žele Alena Halilovića

Barcelona još uvijek ne želi prodati svog dragulja

Fiorentina i Sampdoria žele Alena Halilovića

Nekoliko klubova izrazilo je želju da u januarskom prijelaznom roku angažuje hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića, ali su čelnici Barcelone kratko poručili 'Nema prodaje'.

Ako je vjerovati pisanjima italijanskih medija, za ovog 18-godišnjeg fudbalera zainteresovani su Fiorentina i Sampdoria, koji žele iskoristiti to što Halilović ne igra u prvoj momčadi Barcelone.

Ipak, postoji mogućnost da katalonski tim Halilovića pošalje na posudbu, jer ga žele isprobati na višoj razini, a kao mogući klub za "kaljenje" spominjala se Celta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.