Fiorentina prodaje najbolje igrače?

Fiorentina prodaje najbolje igrače?

Fiorentina je spremna na ljeto prodati trojicu ključnih igrača Alberta Gilardina, Juana Manuela Vargasa i Ricarda Montoliva, piše La Gazetta dello Sport.

Gilardina žele mnogi klubovi, a najveće interesovanje pokazao je Juventus. Smatra se da bi Viole 27-godišnjeg napadača pustile za iznos između 12 i 15 miliona eura.

Drugi igrač koji bi na ljeto mogao biti na izlaznim vratima je Vargas. Čileanca želi nekoliko engleskih klubova, a navodno njegova cijena je oko desetak miliona eura.

Montolivo još uvijek nije potpisao novi ugovor, tako da Viole neće sigurno riskirati s njim, tako da će i on najvjerovatnije na ljeto napustiti klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.