Fiorentina u Torontu bolja od Juventusa

Prijateljski susret

Fiorentina u Torontu bolja od Juventusa

Adnan Beganović

Talijanski klubovi Fiorentina i Juventus u Torontu su odigrali prijateljski susret, a više razloga za slavlje imali su fudbaleri Fiorentine.

U prijateljskom susretu igranom u Torontu, Fiorentina je s minimalnih 1:0 pobijedila Juventus.

Jedini pogodak na utakmici postigao je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić, koji je s velike udaljenosti svladao neopreznog Maninngera.

Mladi švicarski reprezentativac bh. korijena Haris Seferović od prve minute igrao je u timu Fiorentine i imao je jednu dobru priliku, ali golman Juventusa bio je uspješniji.

Prijateljski susret:
Fiorentina - Juventus 1:0

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.