Fiorentina želi Adema Ljajića

Iako ga je United odbio

Fiorentina želi Adema Ljajića

Edmir Škorić

Prema pisanju nekoliko italijanskih medija, Fiorentina pomno prati situaciju oko mladog reprezentativca Srbije Adema Ljajića, koji je trenutno član beogradskog Partizana.

Viole žele osvježiti svoju momčad, a vezni red bi sportski direktor Pantaelo Corvino, navodno, popunio 18-godišnjim Ademom Ljajićem.

Ljajić je bio na korak do Manchester Uniteda, no čelnici Vragova kupili su Tošića, a Ljajića ostavili beogradskim "crno-belima".

Navodno je Fiorentina spremna platiti osam miliona eura za ovog talentovanog igrača, dok su u redu za potpisom mladog reprezentativca Srbije i ruski Rubin iz Kazana i CSKA iz Moskve.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.