Fiorentina želi Kačara

Fiorentina želi Kačara

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Gojko Kačar proveo je dvije dobre sezone u Herthi, a sada se za njega zainteresovala Fiorentina, pa je vrlo lako izvjesno da već u januaru preseli u Firenzu.

Njemačke novine BZ navode kako je reprezentativac Srbije Gojko Kačar sve bliže Fiorentini, koja ga već nekoliko mjeseci prati.

Navodno, momčad iz Firenze želi u zimskom prelaznom roku osvježiti svoje redove, pa je trener Cesare Prandellija u Kačaru pronašao idealno rješenje. 22-godišnjak je u Berlinu već dvije sezone i sada ostaje da se vidi hoće li Hertha biti spremna prodati svog veznjaka, a malo je vjerovati u to, obzirom da se Hertha bori za opstanak u Bundesligi.

Podsjetimo, Stuttgartovu ponudu od 10 miliona eura prošlog ljeta Hertha je odbila, što znači da Viole moraju ponuditi najmanje toliko. Kačaru ugovor sa berlinskim timom ističe u ljeto 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.