Firić novi selektor kadeta

Firić novi selektor kadeta

Midhat Šljivak

Nakon što su za selektore seniorske i juniorske košarkaške reprezentacije imenovani Aco Petrović i Nenad Marković, novog selektora su dobili i kadeti.

Naše košarkaše do 16 godina sa klupe će u narednom periodu voditi još jedno veliko ime bosanskohercegovačke košarke Gordan Firić.

Firić će na toj poziciji naslijediti Damira Zeljkovića koji je našu kadetsku reprezentaciju vodio prošle godine do najvećeg uspjeha u ovoj konkurenciji, trećeg mjesta na Evropskom prvenstvu B divizije u Makedoniji.

Ostaje je još da na sjednici KSBiH i zvanično se usvoji odluka o Firiću kao selekotru, no to je praktički samo formalnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti