Borac otvorio "sezonu" premijerligaša u Antaliji, Banjalučani jači za dobro poznato lice

Stigli u Tursku

Borac otvorio "sezonu" premijerligaša u Antaliji, Banjalučani jači za dobro poznato lice

A. Čaušević

Nekoliko premijerligaša će glavni dio priprema obaviti u Antaliji. 

Prvi koji su stigli u popularno tursko ljetovalište su fudbaleri Borca koji će se u Turskoj zadržati do 13. februara.

Trener Nemanja Miljanović će na raspolaganju imati 26 igrača od kojih je nekoliko novajlija ukljućujući i povratnika Tonija Jovića, dobro poznato lice sa premijerligaških terena. Na spisku su sljedeći igrači:

Jovo Lukić, Dino Ćorić, Dejan Meleg, Panajotis Moraitis, Ferhad Ajaz, Vasilije Jotić, Boro Erić, Luka Drča, Đorđe Milojević, Amar Begić, Marko Kujundžić, David Čavić, Ljubiša Reljić, Enver Kulašin, Luka Damjanović, Filip Račić, Bojan Pavlović, Aleksandar Vojnović, Aleksandar Subić, Milan Vušurović, Goran Brkić, Nikola Ćetković, Strahinja Bošnjak, Luka Cucin, Obren Cvijanović i Toni Jović, dok će se Donald Molls zbog prehlade ekipi priključiti naknadno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac će u Turskoj igrati pet utakmica. Prva je na programu 31. januara protiv Sahtjor Soligorska iz Bjelorusije. Naredni protivnici su Arsenal Tula, Oleksandriya, Dnipro-1 i Rzeszow.

Osim Borca u Antaliji na priprema će boraviti još Velež, Široki Brijeg i Sarajevo.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Zaboravili ste i Stupcanicu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti