Goran Zakarić se vratio u Premijer ligu!

Potpisao jednogodišnji ugovor

Goran Zakarić se vratio u Premijer ligu!

Goran Zakarić se vratio u FK Borac.

Nakon neslavne epizode u Saudijskoj Arabiji Zakarić se vratio u Premijer ligu i dogovorio novi angažman.

Sa FK Borac će potpisati ugovor na godinu dana.

“Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspjesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče dres FK Borac, a igrač takvog kalibra je uvijek dobrodošao u ekipu. Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će jurišati na oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo doći što dalje u Ligi konferencija“, ističe Bogoljub Zeljković potpredsjednik FK Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zakarić je bio član šampionske generacije u FK Borac, a za Banjalučane je  upisao 63 nastupa uz 16 pogodaka i 20 asistencija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lesina
Koja šetnja ligom pisaj po stoki! Aj borac
5 16
Zax
Bice povuci potegni izmedju Zrinje i Borca.Realno ima da se prosetaju kroz ligu.Ostali nisu ni blizu.Jakirovic odlican trener a Lalatovic odlican motivator
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi