4

Komentari (4)

VelaHavle
Izgleda da je DoDick upleo svoje sape i u Premijer ligu BIH
magistar
Ziljkiću zasluzene ovacije. Falio je igrac ovog kalibra da digne stadion na noge borbenoscu i prodornoscu. Čak i Mirić dobar iako u odbrani trckara ko pičić.
magistar
Do gola Borac je igrao vanserijski. Ovakav Borac dugo nismo gledali. Kakav tempo, kakva borbenost, efikasnost. Onda su malo prikocili i nemoguce je u tom tempu igrati 90 min. ali i po meni Krunic je malo pogrijesio sto nije izvrsio dvije izmjene i sa Radulovicem i Markovicem malo osvjezio ekipu
tbra
Kad je Borac pao, tu je bio sudija koji ne svira očigledan faul za radnik na 17 metara od gola i nedugo nakon toga svira nepostojeći penal za Borac koji rješava utakmicu. Pored te dvije situacije bili su joši faulovi iz prvog poluvremena za Borac koji su u manju ruku veoma diskutabilni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.