5

Komentari (5)

magistar
Kako god, ali Borac pravi tim za vrh gdje i pripada i vidjećemo na kraju šta su uspjeli ali oni imaju jasan cilj mada se ne forsira javno. Danas su i Lešinari najavili povratak na tribinu nakon dugo vremena
Joks
I treba da 'pravi tim', al' će garant promijeniti 2-3 trenera u toku sezone... Navika
gromovnik2
Ako ga dovede, Borac ce s ovom.ekipom do top 3, uz Zrinju i Sarajevo. Od ostalih za vrh ce se boriti standardni Zeljo.i Siroki, a pomrsit im racune ove godine moze Radnik, Velez i Celik. Borba za ostanak- Sloboda, Zvijezda, Tuzla, a ispada Mladost.
Dzaba Borcu sve, opet ce za sampiuonsku titulu boriti Sarajevo i Zrinjski realno gledajuci, sumnjam da ce Borac igrati vaznu ulogu za vrh tabele, na kraju prvenstva Borac ce biti negdje na sredini tabele. u samom vrhu bit ce Sarajevo, Zrinjski, Siroki Brijeg, Zeljeznicar, Radnik, Mladost i tako dalje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.