Zbog Borca i Sloge odgođen jedan meč

Igrat će u naknadnom terminu

Zbog Borca i Sloge odgođen jedan meč

S. Mlaćo
Nogometaši Slobode iz Novog Grada trebali su za vikend ugostiti Radnik iz Bijeljine u okviru 10. kola Prve lige RS, to se neće desiti.

Naime, u Novom Gradu banjalučki Borac dočekuje FK Sloga Doboj, pa su u Slobodi bili primorani odgoditi navedeni meč.

Kako je već poznato, zbog radova na stadionu u Banjoj Luci, Borac svoje domaće utakmice već odavno igra u Novom Gradu.

U nedjelju su opći izbori u našoj zemlji, utakmica neće biti, pa su iz Slobode odlučili da meč sa Radnikom igraju u nekom drugom terminu, tačnije za petnaestak dana.

Utakmica 10.kola M:tel Prve lige Republike Srpske SLOBODA - RADNIK, koja je po rasporedu trebalo da bude u subotu (01.10.), ODGOĐENA je za 12.10.2022.❗

Subota (01.10.) na stadionu "Mlakve" je rezervisana za meč 12.kola Premijer lige BiH BORAC (Banja Luka) - SLOGA MERIDIAN (Doboj), a u nedjelju (02.10.) u BiH se održavaju opšti izbori, pa je nakon dogovora našeg i bijeljinskog kluba, odnosno nakon dozvole Fudbalskog saveza Republike Srpske (FSRS), odlučeno da meč Sloboda - Radnik bude odgođen.

Oglasi

Hvala na razumijevanju!“, stoji u objavi FK Sloboda Novi Grad, jednog od glavnih kandidata za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu.

Sloboda za vodećom Krupom zaostaje tek dva boda.

Kada je Premijer liga u pitanju, u petak su planirana tri meča, a tri u subotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Borac svoj meč igra u subotu od 14 sati i sigurno je blagi favorit protiv Sloge, no to će morati da opravda na zelenom terenu.

Banjalučani su trećeplasirani, dok je Sloga na sedmom mjestu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi