5

Komentari (5)

Brazuka
Sudjenje sramotno na štetu domaćin. Azmir je napravio lakrdiju sa ovim padobrancima iz Srebrenika, a oni pokazali da su prelosa ekipa. Sudija se morao brukati a i ovaj pomoćni klošar.
user1603580436
Ne laprdaj brzveze.
Bohemia
Ekipa Gradine je bolja od Borca, iskreno bili su zs nijansu bolji. Norac ke vise djelovao kao “muha bez glave”.
user1611963159
Jesu bili prvo poluvrijeme u grču... Ali drug, sve bi bilo drugačije da je recimo sudija svirao dva penala za Borac, a nije svirao.. Svirao je penal za Gradinu koji je upitan.. Da je Borac zabio gol u 1.pol., ja ti garantujem da bi dali još barem gol ili dva... Isto tako kaze Da je i Gradina mogla zabiti jos minimum 2 komada, bolji su da ne kažem šta, zato nisi objektivan i ne laprdaj!
Vedad10
Gradina, dosta bolja ekipa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.