13

Komentari (13)

Hmoa
Mišljenja sam da u ovakvom formatu takmičenja i Borac i Zrinjski imaju lijepe šanse da se domognu 3. Pretkola uz malo sreće i prednost domaćeg terena
Quartararo20
Ima li sta o Dzeki? Ljudi vec je 7h a nema nijedna vijest sta je i gdje je Dzeko.
Hare
Ne znam evo i mene su zabrinuli
Penderinos
Znaci u 3 pretkolu 2 BH.ekipe valjda se jedna od njih domogne play offa a tamo sta bude uz malo sreće eto grupne faz e Europa lige
BiceaBdnasaBiH
Idemo po pobjedu. Dizite nam koeficijent, da nam vise ne dolaze u drugim pretkolima Celtic, Rangers itd itd. Da docekamo i mi ljubitelji bh fudbala jedan nas klub u grupnoj u skorijoj buducnosti aBd.
Deepy
Borac ispada ko god ih od ovih zapadne, prejaki su ovi za bilo koji BiH klub.
Deepy
Najbolja Renova, Olimpija onako, Kukesi mi izgleda najgora opcija
haris1000
Odakle vam ovi podaci
Zamfir19_46
Eto vam Kukeša pazi te se Uje.
sancolinii
zrinjski ce ispast ako izvuce Olimpiju.
Dino69
Olimpija jedva prosla levate
user1022
Danas igro na Koper 1x protiv njih, doslo 1:1. Olimpija nikad ocajnija. Zadnja 2 meca sto sam upratio, ne mogu se sastavit s loptom. Eto kakvi su gore su poslozeni od ovih Zizovicevih.
Niklas
Pohvala za koment user1022. TOP KOMENT 5 STARS.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.