Lalatović: "Nisam zao, ne gledam u tuđe dvorište, a cijela BiH čeka poraz Borca da nas onda blati"

Trener Borca najavio sutrašnje gostovanje u Posušju

Lalatović: "Nisam zao, ne gledam u tuđe dvorište, a cijela BiH čeka poraz Borca da nas onda blati"

S. Mlaćo
Borac se oprostio od Evrope, u Premijer ligi je osvojio u dva meča tek jedan bod, a sada ga očekuje 'vruće' gostovanje u Posušju.

Domaći su maksimalno spremni, žele pobjedu, a igrat će se u paklenim uslovima, s obzirom da meč počinje u 17 sati.

Danas je zanimljivo izlaganje imao šef struke Borca Nenad Lalatović. Lalatović je otvoreno govorio o igri svog tima.

“Čeka nas teško gostovanje. Moramo iz svega izaći jači, sigurno je da nisam zadovoljan, ali od kukanja nema ništa. Tek upoznajem ligu, tamo smo izgubili 3:0 u posljednjem kolu. Posušje ima kvalitet, teško je igrati tamo, imaju dobre krilne igrače i hoće da se nadigravaju. Mi moramo igrati bolje nego što smo u prve ako želimo da slavimo. Mora biti veća kontrencija, da ne bude individualnih grešaka. Poklanjamo golove rivalima, liga je jaka, a kada vi poklonite pogodak, onda vas nema... Mi smo poklonili četiri gola, a onda pada i koncentracija. Opet kažem, kriv sam ja, ali krivo mi je, jer znam da možemo mnogo bolje“, kazao je Lalatović te dodao.

“Krivo mi što neće biti Lukić, Andrić i Subića, ostali su svi tu. Nadam se da ćemo dati maksimum i da upišemo prvu pobjedu“.

Opet se dotakao kritika za igru svog tima. Prozvao je i novinare, ali i cijelu javnost. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ne čitam mnogo portale i novine... Uvijek sebe pitam kakvo to zlo ima u ljudima. To je nevjerovatno. Ja nisam zao. Vole se svi baviti tuđim životima, to je nevjerovatno. Ne mogu da zaključim, jer sam ja drugačije vaspitan. Gledao sam uvijek svoju porodicu, ne gledam u tuđe dvorište. Ja bi im rekao svašta, ali neću. Što se tiče odlaska iz Borca, ponudio sam ostavku i to je prirodno. Uvijek imam gdje da odem... Borac je veliki klub, mi izgubimo utakmicu i svi skaču na nas, pljuju nas... Drugi kad izgube utakmicu nisu takvi natpisi. Ovdje kao da cijela BiH čeka poraz Borca da ga blati. Ne znam zašto je to... Ne znam jer to radi mog dolaska, ali to je nešto novo za mene. Vidim da drugi kad izgube naslov se ublaži, a ovdje nas udara ko god može. Ne mogu zaključiti zašto je to tako“, dodao je temperamentni Lalatović.

Sutrašnji meč na Mokrom Docu igra  se od 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zilan66
Pitaj Vicu i dobit ces odgovor.
28 0
pitariistok
Sami su krivi za takvo gledanje Borca...kao prvo guraju ih na zor negdje,kao drugo sami su stvorili sebi neprijatelje kako u federaciji tako i u rs i kao trece slomise se da budu veci srbi od samih srba sa one strane Drine...velicaju ratne zlocince,skandiraju o Kosovu(ne vidi fkt razlog za to),prizivaju neku samostalnost evo otkako se igra kiga zajednicka....a ti fol Lakatovicu nista nisi kao znao i dosao nepripremljen... Ovo samo neki od razloga sto se svaki poraz Borca "slavi" a ima toga jos....iskreno da barem nisu nacionalisti kakvi jesu na neki nacin sve bi se trpilo...
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi