8

Komentari (8)

Hulk
Solidno je ovo bilo
Keno
Steta zbog dresova i fanova
Krivaja Zavidovići
Odličan Borac! Šteta za onaj gol Mehića što nije priznat, u prvom redu zbog sjajne akcije, polukontre po desnoj strani. Sumnjam da je bio ofsajd, ali sudijska je posljednja...
magistar
Borac dobio širinu u igračkom kadru
VIP
Rezervisti Borca su bili odlični. Njima je generalna proba pred prvenstvo, a nama utakmica u sred priprema. Puno bolje izgledamo pod Markom nego sa Vladom. Bolje smo prošli od Reala. Vojinović odličan!
Celtic
Za 50 godina će te unucima pričati, kako ste pobjedili veliki neprijateljski Shakhtar koji je gazio "Nikad jačeg" Real Madrida...
DolinaHeroja
To je ona poznata teza kad iz 10 puta ponovljene laži procvjeta "srpska" istina. Kako reče onaj..."sačuvaj me Bože srpskog herojstva i harvatske kulture" :)
DylanDog
I bošnjačke pameti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.