Njegomirović odsudio kraj, uslijedio je haos

Počelo je veliko slavlje

Njegomirović odsudio kraj, uslijedio je haos

Edmir Škorić

Fudbalski klub Borac danas je pred svojim navijačima u Banjaluci savladao Igman sa 4:3 i došao do treće titule.

Borcu je danas bila potreba pobjeda za titulu i ona je ostvarena i uz pomoć sudije Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika, koji su "izmislili" penal, a Kvržiću priznali gol iz ofsajda.

Očito je da je Borac imao značajnu pomoć sudija, ali to nikoga u Banjaluci sada ne zanima.

Nakon što je dosuđen kraj meča, svi navijači utrčali su na teren Gradskog stadiona i počelo je veliko slavlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uslijedit će dodjela pehara i medalja za članove Borca, a sasvim sigurno i proslava koja će trajati to kasno u noć u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

grom
Ovaj Vico fakat pisa po čitavoj BH,sad je fol smirio strasti sa Barbarezom,Spahom al zato Borac pun gas.. Zamisli kako se sprdaju ove sudije posle utakmice ..
1 0
COVID19
Jel ovo svih 67 navijača uletilo ili fale 3-4?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi