"Moramo igrati bez straha prema naprijed"

Trener Borca najavio sutrašnji meč

"Moramo igrati bez straha prema naprijed"

S. Mlaćo
Pred nogometašima Borca sutra je novi izazov.

U Banja Luku stiže Radnik iz Bijeljine.

Borac je u posljednja tri meča upisao isto toliko remija, te sada želi prekinuti taj niz.

“Radnik odlično igra drugi dio sezone. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, meni lično se najviše sviđa kako igraju Đorđe Pantelić i Jovan Blagojević, takođe golman Muminović im je u odličnoj formi. Ipak, raduje me kako moja ekipa izgleda na treninzima, kako se diže forma i očekujem sve bolje partije. Želim da se fudbaleri opuste kad imaju loptu u posjedu i da odigraju ono što znaju. Vidio sam kroz treninge i ove dosadašnje utakmice da imaju tehnički kvalitet i moraju da odigraju bez straha prema naprijed. Uradili smo analizu rivala i naš cilj je da njihove vrline zaustavimo, a istaknemo uočene nedostatke. Imamo kvalitet da to uradimo. Ono što mene kao trenera raduje je da moji igrači sve više shvataju šta tražim od njih. Prihvataju moju viziju igre i sve to izgleda sve bolje i bolje iz meča u meč. Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Očekujem dalji napredak i da izgledamo sve bolje a naravno da pri tome ostvarimo i povoljan rezultat", rekao je trener Borca Tomislav Ivković.

Riječ je dobio i defanzivac Đorđe Milojević.

“Radnik igra veoma dobro proljećni dio šampionata tako da su u seriji dobrih rezultata i popravili su svoje šanse za opstanak. Dodatno su se pojačali. Kvalitetan su rival, ali nama je pobjeda neophodna. Želimo da prekinemo ovu setiju remija. Imamo tri u nizu tako da želimo trijumf čime bi povećali svoje šanse u borbi za izlazak u Evropu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč igra se sa početkom u 18 sati.

Kod Borca pravo nastupa nema kartonirani Aleksandar Subić, dok su povrijeđeni Toni Jović i Ivan Grgić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Gasirotti
Hajde ba Ivkovicu ne seri, imaces sudjenje boli te kita
4 0
Manager
Možda je vrijeme da i sudija počne sudjelovati u igri Borca msm ono da igra i loptom
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi