FK Borac u problemu sa povredama, ali u Mostar ide po bodove

Gostuju Zrinjskom

FK Borac u problemu sa povredama, ali u Mostar ide po bodove

M. Šljivak

Banjalučki Borac je dobro ušao u novu sezonu Premijer lige BiH.

Predvođeni Branislavom Krunićem fudbaleri ovog tima su u nekoliko navrata pokazali da itekako znaju igrati fudbal, te su nakon pet kola osvojili osam bodova i nalaze se na četvrom mjestu tabele.

Seriju dobrih rezultata žele nastaviti protiv Zrinjskog u Mostaru, ali Krunić će imati određenih problema u sastavljanju ekipe. Roviti su Bosančić, Runić, Janičić, ali i Dujaković

"Očekuje nas ekipa koja je u prethodne četiri godine tri puta bila prvak države. U Evropi su pokazali da su dobra ekipa, izbacili su Utrecht. To je vjerovatno razlog njihovog slabijeg starta u prvenstvu. Ipak, evropska epizoda je iza njih i sigurno da je da će nas dočekati spremni i motivisani", istakao je Krunić.

Borac bez obzira na sve želi nove bodove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripremili smo se dobro. Poznajemo ih dobro i znamo na koji način ćemo im se suprotstaviti. Uvijek razmišljam o pobjedi, pa čak i protiv ekipa koje su puno kvalitetnije od nas. Nadam se povoljnom rezultatu", istakao je trener Borca.

Utakmica Zrinjski – Borac igra se sutra u Mostaru, na stadionu Pod Bijelim brijegom od 20 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mazi
Nek nam je sa srećom !
0 3
ambrozini
kakve bodove...trica vam je ko dobar dan
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi