Borac na teškom ispitu: Ćosić ne ide u Mostar zbog suspenzije, Crnov raskida ugovor

Tradicija na strani Plemića

Borac na teškom ispitu: Ćosić ne ide u Mostar zbog suspenzije, Crnov raskida ugovor

S. Mlaćo
Pred nogometašima Borca je jako važan ispit.

Banjalučani će u derbiju u subotu odmjeriti snage u Mostaru sa Zrinjskim.

Tradicija je na strani Zrinjskog, bar kad su u pitanju susreti Pod Bijelim Brijegom, ali u Borcu razmišljaju pozitivno.

“Znamo za skor u Mostaru ali se time ne opterećujemo. Kvalitetno smo radili i ovaj meč je borba za treće mjesto. Uvažavamo Zrinjski koji je podigao formu u tri meča su dali 7 golova. O njima ne treba trošiti riječi, jer mogu svakog da pobijede Imaju i oni svojih problema zbog Filipovića, ali spremamo se da odigramo kvalitetno. Nećemo ići samo da ne budemo poraženi već da pokušamo da osvojimo tri boda. Ako ponovimo pristup sa duela protiv Željezničara imamo se čemu nadati. Pauza je dobro došla eto Meleg je u sve boljoj formi i ko dobije šansu nadam se da će je iskoristiti“, optimista je šef struke Banjalučana Vlado Jagodić.

“Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja se bori za sami vrh kao i mi. Igraju dobro popravili su formu, tako da očekujem kvalitetan meč. Ako ponovimo pristup i zalaganje sa duela protiv Željezničara imamo se čemu nadati“, rekao je desni bek Borca Siniša Dujaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borčev šef struke sutra neće moći računati na Stojana Vranješa, koji je pozitivan na virus korona, te na nedovoljno oporavljenog Marka Brtana. Takođe, u Mostar neće putovati suspendovani ni Đorđe Ćosić, te Ivan Crnov na kojeg u Borcu ne računaju u narednom periodu, te će sa njim biti sporazumno raskinut ugovor zbog loše forme.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harcos
Vlado odlazi u p.m.! Ćosić je pored Jovanovića naš najbolji igrač u odbrani. Vrijeme je da tebi vidimo leđa! Otjerao si 5 igrače. Nemoguće da svi oni nevačjaju i da su krivi a ti da si prav. Odlazi! Iz Mostara ne očekujem ništa više samo tvoju smjenu. To nam je najveća pobjeda u ovom trenutku.
5 0
2323
E Vlado cim izadjete iz BL vi ste ver porazeni..nema ekipa pobjednicki mentalitete i to ti je ..Mani se corava posla oko Mladosti DK kad se zna kako je to odradjeno ..sve ostalo propast.Da nije tih domacih pobjeda na ovaj ili onaj nacin bili bi sredina tabele..Bice i sutra tesko ..bice 2-0..i opeg ces ti posle tekme kukati kako si iznenadjen losom igrom i takk to...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti