6

Komentari (6)

ooljaca
E moj Vlado,samo nesto seres i izmisljas.Crnov nije ni dobio sansu kod tebe i niko ti ne valja a ti veliki profesionalac.
FighterIXI
Vlado ****aru odlazi iz kluba. Propalice!
2323
Suspendujes Cosica kojj je uz Stojana i Jovanovica realno najbolji igrac u klubu..A zasto ? Ti radis sve sta Vico hoce..Odmah stavi u prvih 11 malog Kujundzica i na klupu stavi malog Racica÷ Sve te ,,talentovane'' Vicine igrace....Drzis Milojevica obican fals igrac samo zato sto je isto tako od Vice..Dokle vise tako..mozda ti Mostar bude sudnji dan na klupi.....
Harcos
Vlado odlazi u p.m.! Ćosić je pored Jovanovića naš najbolji igrač u odbrani. Vrijeme je da tebi vidimo leđa! Otjerao si 5 igrače. Nemoguće da svi oni nevačjaju i da su krivi a ti da si prav. Odlazi! Iz Mostara ne očekujem ništa više samo tvoju smjenu. To nam je najveća pobjeda u ovom trenutku.
Brazuka
jagodic je smeće. Svi igrači idu zbog njega
2323
E Vlado cim izadjete iz BL vi ste ver porazeni..nema ekipa pobjednicki mentalitete i to ti je ..Mani se corava posla oko Mladosti DK kad se zna kako je to odradjeno ..sve ostalo propast.Da nije tih domacih pobjeda na ovaj ili onaj nacin bili bi sredina tabele..Bice i sutra tesko ..bice 2-0..i opeg ces ti posle tekme kukati kako si iznenadjen losom igrom i takk to...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.