11

Komentari (11)

Hamic14
Ako dodje do susreta navijam za Dinamo ??? BBB idemo im J***** m***kuuuuu???
E.Car
Go vna i jedni i drugi
rabodimis
Ocekujem od Fife il Uefe da im udare tarabu bar na 5 godina u slucaju bilo kakvog incidenta.. Red bi bio da odmorimo od njihovog "sporta" i njihovih "navijaca"..
Navijat cu za Dinamo - Zagreb, zelim da im Dinamo natrpa mrezu, razlog: Na Marakani se vrijedja Ibrahimovic, psuje mu se majka *******a, na tribinama Marakane, transparent sa naslovom: "Srpsko Sarajevo" mnogo, mnogo sranja bio je na ovoj dzikanskoj Marakani.
mostarac
Sto se mene tice nek ispadnu obe ekipe.Sastaju se u najboljem trenutku za nasu BIH i mi cemo izaci kao pobjednici iz ovog duela 100 %.Ako se sad ne raspadne koalicija Dodik-Covic nece nikad !!
GangEvil877777
Za ove tekme se zivi
rabodimis
Braca trebas hitno uradit nesto sa svojim zivotom, standardi su ti u pm.. ;)
Presidente
GangEvil877777
@rabodimis @Presidente ajde seljacine gledajte seosku ligu i suti
rabodimis
@GangEvil877777 Papak ti se lozis na seljakluk i srednji vijek, meni je pun ku*ac tog "sporta", odavno.. Obicno pratim IGRE na terenu a ne one gdje malo fali da neko glavu izgubi.. Ne znam zasto TI uopste mislis da sam te pitao koju cu ja ligu pratit ? E cuj "seosku", ko ti nakav poznavaoc fudbala i sporta XD Mozda je slaba al je MOJA, i tacno me ku*ac boli sta ti mislis o tom.. U ovoj ligi, hvala dragom Bogu, nemamo isfasirane drugove sa tribina, mnogo je vise postovanja i uvazavanja, oduvijek.. Koliko god se provocirali i na oko "mrzili" ZNAMO koliko neko moze voljet svoj klub, i to postujemo.. To je sport, poenta sporta.. Mozes uzet za primjer Zrinjski -Ahmetovic, svjeze.. A bude toga redovno.. TC - Velez, Posusje-Velez, pa raskol u savezu radi Mladosti, mnogo pruzenih ruku iz dobre namjere.. Totalno drugacije od Srbije i njihovog "sporta".. PS Evo sutim.. Necu vise nikad... ;) PPS Malo je rec da su ti standardi za ku*ac, vise si ti ko covjek za ku*ac, kakvi crni standardi veze ti nemas sta je to.. Sutim !! XD
Manager
ti si ona kidarska paljevina 'hzhzhzhz' jel de ? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti