Igrači Zvezde s knedlom u grlu slušali riječi Terzića: "Pa vi vidite šta ćete i kako ćete..."
Zvezdan Terzić sa saradnicima u svlačionici igrača Zvezde - Samo ih titula zanima

Samo jedan cilj

Igrači Zvezde s knedlom u grlu slušali riječi Terzića: "Pa vi vidite šta ćete i kako ćete..."

Edmir Škorić

Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ušao je u svlačionicu igrača kako bi održao govor pred početak drugog dijela sezone.

Crvena zvezda je "navikla" da osvaja titule, no ove sezone to neće ići lako. Klub je trenutno bod iza vodećeg Partizana, a na Marakani ne žele ni da pomisle na bilo koji ishod osim na onaj da na kraju sezone podižu pehar i sa navijačima slave novu titulu.

Terzić je zaprijetio da će napustiti klub zajedno sa saradnicima ako ne bude ostvarena titula, a igračima poručio da "vidite šta i kako ćete ako ne bude bilo trofeja".

“Da ne ponavljam da dres sve obavezuje, sve osim šampionske titule je ono što će razočarati veliku armiju navijača Zvezde. Rekao sam mnogo puta, kad prvi put ne uzmemo titulu, odlazim iz kluba.

"Vjerovatno sa mnom i svi ljudi ovde oko mene. Vidite šta ćete i kako ćete, ne budemo li šampioni. Najjači smo, najkvalitetniji, imamo najbolje uslove, najplaćeniji ste. Sve osim titule, ne dolazi u obzir.
Vjerujem u vas, samo zdravlje da vas posluži, slušajte šefa kao u prošlom mandatu. Svi morate da se stavite samo u funkciju titule. Prilagodite privatni život, ishranu, način života, sve za onih 90 minuta na terenu", poručio je Terzić fudbalerima.

Oglasi

Crvena zvezda je počela sa zimskim pripremama danas. Poslije odrađenih dvodnevnih testiranja u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, danas su prvotimci istrčali na teren prvi put u 2024. godini.

Na prozivci Vladan Milojević je imao na raspolaganju 27 fudbalera, to su: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Balša Popović, Kosta Nedeljeković, Lazar Nikolić, Miloš Degenek, Uroš Spajić, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Andrija Maksimović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Stefan Mitrović i Jovan Mijatović.

Pet pripremnih utakmica do početka drugog dijela sezone

Prvotimci će trenirati u Beogradu do 14. januara, a zatim će 15. dana u mjesecu otputovati na Kipar, tačnije Pafos, gdje će boraviti 17 dana i odigrati pet kontrolnih utakmica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Rivali crveno-bijelima na zimskim pripremama će biti kiparska Hloraka (17. januar), mađarski Zalaegerseg (20. januar), subotički Spartak (24. januar) i lučanska Mladost (28. januar). Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

U februaru se nastavlja sezoan, a 10. februara Zvezda će ugostiti ekipu Voždovca.

Top Komentari

user1676717906
Samo naprijed ,,PARTIZANE,,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi