13

Komentari (13)

Yors2000
Svaka čaat. Puno uspjeha i sreće u narednim sezonama. Zaista predobra priča,ali jedna stvar mi je malo zapala za oko,a to je na samom početku teksta a glasi ovako "Volja, želja, htjenje i ljubav" i kao to je dovoljno za uspjeh!! E pa ja mislim da nije,jer da nije bilo tog miliona uz sve ovo što ste nabrojali nebi bilo nista. Kako god,puno sreće i pozdrav iz Srebrenika!?????
Belajsuz1989
fukaraslana
Jasmine Imamovicu jel te stid da Tuzla nema stadion jel te stid gledati ono ruglu u centru grada . Sjedi u auto idi do Gornjeg Rahica i pitaj ljude da te nauce kako se pravi stadion . Svaka cast za Fk Gornji Rahic
Rahicko
U doticnog je djed iz Gornjeg Rahica..a nije dugo,dugo dolazio..kao sto je i gospodin Secerbegovic iz istog
Random123
Lijepa sportska prica, a ovakvih u Bosni definitivno fali
jeroha1987
Neko na zalost fino pere pare , jer povratka i dobiti ne moze biti , ako cemo realno .
Milos1312
Ti si beli onaj sto sve zna, u sve se razumije…
Manager
Bravo ured ste ko Kikači
MehaAli
Svaka vam Čast lijep način, ehh da tako svi hoće zajedno da rade puno nam u BiH bilo bolje , VELIKI RESPEKT
Husrefbeg22
samo naprijed!
Vagabundo88
Svaka cast momci, samo napred.
Melo15
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti