5

Komentari (5)

komentator1
HAHAHAHAHA Skretnicarima Igman oteo prvotimca HAHAHAHAHA
TTV.KenyTB
Inače se vidi da si pametan i da pratiš fudbal u BIH,Skretničari imaju dovoljno igrača na poziciji koju Sipa igra degenu,idi prijavi se u poštu da radiš na šalteru gdje imaju pokrivene pozicije :) Al sumnjam da ćeš ti skontati šta ti pokušavam reći.
komentator1
Ima i Igman, ali su im NAMJERNO OTELI IGRACA ZBOG ONE KRADJE NA SUGAVICI kada su im skretnicari uz pomoc sudija ukrali pobjedu!
user1613662710
Zeljo ga nije ni htio jer je prestar,okrenuli su se mladjem potencijalu kojeg mozda u buducnosti mogu i prodat a to je Selimovic.to ti je jedina istina
komentator1
Zelimo Vic?? To ovaj sto mu je propao transfer u crnu goru pa kad nije vise imao gdje potpisao sa zeljom?? Hahahahahahahah.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.