Novi premijerligaš u borbi s vremenom

Naporno se radi da sve bude spremno do početka sezone

Novi premijerligaš u borbi s vremenom

E. Škorić

U Konjicu će se igrati Premijer liga ove godine, samo je pitanje kada će to biti moguće.

Igman je izborio plasman u Premijer ligu i slijede mu uzbudljivi mečevi, pošto će u Konjicu gostovati najveći i najbolji bosanskohercegovački timovi. Biće to, bez sumnje, prava poslastica za sve Konjičane, koji su nakon sezone za pamćenje spremni da uživaju u najkvalitetnijim nogometnim predstavama.

Rukovodstvo Igmana je odmah po plasmanu u viši rang krenulo s obnovom svog stadiona, koji će doživjeti velike promjene, a samim tim i mogućnost steći uslove za odigravanje utakmica najvišeg ranga u našem nogometu.

U toku je izgradnja svlačionica za igrače i službena lica na stadionu u Konjic, dok su stare stolice sa tribine skinute i očekuje se uskoro postavljanje novih stolica. Novina na stadionu biće i postavljeni semafor po najvišim standardima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Definitivno u Konjicu čine velike napore i nadaju se kako će 16./17. jula u prvom kolu na svom stadionu ugostiti Široki Brijeg, gdje bi bez ikakve sumnje tribine bile ispunjene do posljednjeg mjesta.

U slučaju da Igmanov stadion ne bude spreman za početak prvenstva, onda će svoj meč najvjerovatnije igrati na Grbavici, iako je prethodno planirano da za domaće utakmice prijavi stadion u Mostaru. Međutim, s obzirom da je počelo uređenje travnjaka u domu Veleža, čak će i Rođeni početak prvenstva igrati u Gabeli.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi