5

Komentari (5)

tip
Sad Igman treba da trazi odgodu njihove redovne utakmice zbog nastupa u Europi protiv Veleža i TC.
pjanke.sa
Bas je ovo nefer da u 15 dana Igman igra 4 utakmice. Sta Igmana boli neka stvar sto su Velez i TC igrali Europu. Ali od naseg NSBiH nista. Kvalitetnije ne mozes ni ocekivati.
Trenbolon
Bas....isto sam pomislio.
zgembo.popuslic
Treba ukinuti to pravilo o odgadjanju i nek svima bude isto. Ako nisi u stanju igrat uporedo evropu i ligu, nemoj ni ici u evropu. Ovako ko sto kazes @pjanke.sa ni krivi ni duzni ispastaju ostali klubovi. Sad Igmana niko ne pita mogu li oni odigrat 4 utakmice u 15 dana
pjanke.sa
@zgembo.popuslic garantujem ti da nijedna nasa ekipa nijes spremna 4 utakmice da odigra kvalitetno sub-sri-sub-sri…ali hajde nadam se da ovo samo ss.ba malo lupa :-)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.